Kreative legefaciliteter

Kreative legefaciliteter

Vores Nye Udendørs legefaciliteter

I sommeren 2023 har skolen fået etableret en 240 meter lang forhindringsbane med tilhørende legeområder med høje tårne, rutsjebaner, svævebane og en minilandsby.

I en tid hvor meget andet end udendørs leg og bevægelse trækker i børnene, er det skolens håb, at vores legeplads kan inspirere børnene til at bevæge sig endnu mere i pauserne, da det både styrker deres sundhed og indlæringsevne. 

Derudover har det været vigtigt for os, at vores legeplads indeholder masser af balanceelementer for at styrke børnenes motorik og balance- og koncentrationsevne.
Legepladsen er fortrinsvis bygget af træ og er produceret af firmaet Eventyr Leg, som blandt andet har bygget Rasmus Klump-legepladsen i Tivoli.

Den er produceret på Sjælland og primært lavet af træ fra danske skove for at mindske co2-aftrykket. De elementer, der har været nødvendige at importere (såsom robiniestolper), kommer alle fra bæredygtigt skovbrug.

Legepladsens æstetik, som måske bedst kan beskrives som en blanding af det skæve fra Ole Lund Kirkegårds univers og en hobit-landsby, håber vi, appellerer til børnenes fantasi og dermed forhåbentligt understøtter deres muligheder for at fordybe sig i leg.
chevron-down