den lille skole

den lille skole

“Humlebæk Lille Skole er som en rede af det fineste og mest solide strå. Den tager sine elever op i sin rede og pakker dem godt og sikkert ind. Den lærer eleverne ALT hvad de skal vide specielt om sammenhold, musik og teater. Den lærer eleverne hvordan livet er uden for reden både i det daglige liv, men også om vandet, skoven landet og ALT muligt andet.

Når eleverne bliver en del ældre, lærer den dem også huslige ting som: madlavning, rengøring og indkøb. Når eleverne har fået lært alt dette, er de blevet store, ansvarsfulde, gode, kloge, selvsikre og stærke unge mennesker. Så er de klar til at flyve fra den varme trygge rede. Men hvem siger at de ikke kommer tilbage.”

Kærlig hilsen Ida,
9. klasse

Humlebæk Lille Skole er en lille rødmalet skole med en beliggenhed midt i Humlebæk. Vi huser elever fra børnehaveklasse til 9. klasse, og tilstræber at klasserne er i størrelsen 18-20 elever. Geografisk dækker vi oplandet omkring Humlebæk.

Vores skole er karakteriseret ved et lille trygt skolemiljø. Vi tilstræber, at børnene fra første dag oplever, at der er plads til netop dem, og at de hver især er velkomne og har personlig betydning. Velkomne, som de børn de er, og velkomne i et lille miljø, hvor de meget hurtigt kan være med til at forme hverdagen.

Børnene oplever hos os at være sammen med elever fra børnehaveklassen til 9. klasse. Vi arbejder ofte på tværs af hele skolen, eller på tværs i afdelinger, der fungerer med 3-4 klassetrin i hver. På den måde lærer vi hinanden at kende. Vi møder hinanden på tværs af fag og projekter. Vi er også sammen til fællesarrangementer. Vi deltager i rengøringen af skolen og tager på en masse lejrskoleture.

hero billede - om skolen

Lærerne arbejder i teams og indgår i mange sammenhænge, så de lærer også hvert barn at kende. På den måde kan det lade sig gøre at sætte den enkelte elev i centrum, når der er behov for det.

Skolen og hverdagen er overskuelig og velkendt – uden at det begrænser sig til en lille klasse med få lærere. Man opøves i at kunne rumme mange forskellige mennesker – på forskellige niveauer og med forskellige reaktionsmønstre uden samtidig at drukne i mængden.

chevron-down