klubben

klubben

På denne side

Klubben er skolens lille hyggelige fritidstilbud for børnene i børnehaveklassen - 3. klasse.

Klubben har åbent hver dag fra kl. 07, og frem til skoleklokken ringer ind til undervisning kl. 8.10. Møder man ind i dette tidsrum, har man blandt andet mulighed for at spise morgenmad, drikke en kop te, tegne, lave perler, spille bold, eller hyggesnakke med andre børn og voksne.

Kl. 13, når skoledagen er slut, åbner Klubben igen. Her bliver børnene mødt af Klubbens engagerede voksne, som står klar til at give dem en god eftermiddag med masser af nærvær, leg og aktivitet. 

Omkring kl. 14 serveres der alle dage et lille let eftermiddagsmåltid, som oftest bestående af brød og frugt. 

Hverdagen i Klubben er kendetegnet af et miljø, hvor der er få regler og højt til loftet. Vi lægger vægt på at samværet i Klubben udfolder sig som et forpligtende fællesskab, der på den ene side stiller krav til børnene om at vise hensyn og tage ansvar, og på den anden side giver dem mulighed for at præge hverdagen i Klubben, så deres ideer og initiativer omsættes til virkelighed og kommer fællesskabet til gode. Klubbens medarbejdere er optaget af at skabe tryghed, nærvær og anerkendelse i mødet med børnene, for derved at skabe grobund for stærke, ligeværdige relationer, hvor børnene føler sig set, hørt og forstået. 

 

Åbningstider

Mandag - torsdag:
kl. 7.00 - 8.10 og kl. 13.00 - 17.00

Fredag:
kl. 7.00 - 8.10 og kl. 13.00 - 16.00

Telefon

Klubben kan i åbningstiden kontaktes på telefon:

5185 3721 eller 4919 1171

Ferier og fridage

Vi følger skolens ferie og fridage. Dog har Klubben åbent første og sidste uge af sommerferien.

Pædagogik

Pædagogisk arbejder vi ud fra skolens værdigrundlag. Vi vægter medbestemmelse, det frie initiativ og en god social omgangsform. Reglerne er få og rammerne vide.

Vi tilbyder som regel en daglig aktivitet, som man kan deltage i, hvis man har lyst. Det kan eksempelvis være bål-aktiviteter, aktiviteter i salen og billedmagerlokalet.

humlebæk lille skole — klubben
chevron-down